Tack Olle!
Ute är det över tio minus och himlen är alldeles ljusblå. Det är riktigt vackert.

Klockan är bara halv tolv och här på Tjädervägen har vi redan bakat vackert bröd (med mörkt öl, lingonsylt, messmör och julkryddor), gjort Jansson, kokat kola och knäck och lingonsylt, städat frysen, ätit frukost och tittat på julkalendern.Efter mitt förra inlägg har jag funderat en del. På varför det känns som om jag, när de inte ville göra bok av mitt senaste manus, hade misslyckats. Som att köra på tentan. 
Det är det där med tankarna som spinner igen. En bok 2009, en 2010, en 2011... En när jag var 23, en när jag var 24, en när jag var 25... Nu blev det ingen bok skriven när jag var 24. Planen förstörd.
En annan orsak tror jag är de fina recensionerna som pratar om en lovande debut. Det betyder att de tror att det kommer flera, bättre, mer lysande. Tänk om jag inte klarar det.


Med de här tankarna i huvudet hämtade jag posten igår. Där låg ett brev till mig från min gamla dagisfröken. Redan rörd över julhälsningen öppnade jag även brevet. Det var fullt med fina och kloka ord. Jag skriver dem inte här, istället tar jag in dem, tar till mig dem, finner tröst i dem när jag tvivlar på mig själv.

Du sa att du läste min blogg, så jag tackar dig här:

Ett stort TACK till min (och många andras) favoritfröken på Killingen!
Du var trygghet, värme, bus och glädje för oss alla.

PS. Om du vill ha fler böcker, (du har ju faktiskt "köpt" fyra nu) säg bara till så fixar jag det.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Årets debutant, årets julklap ÅREST HÄNDELSE och största success säger jag! Det kan ju knappast vara bättre än såhär så oavsett att bok nr 2 kanske får en knöligare färd så kan din resa som den ultimata succé författaren knappast börjat bättre. Du har haft ett jäkla bra 2009. Glöm inte det. Du vet att du är bäst Kram.

2009-12-20 @ 01:15:03
URL: http://hursomhelst.blogspot.com
Postat av: Madde

Vilket härligt julpyssel! Jag ligger efter som vanligt och ska fixa allt idag. HAHA! KRAM!

2009-12-23 @ 10:28:33
URL: http://detsajagkanske.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0