Älskade vardagJa, nu har jag snart jobbat en vecka. Och jag gillar det skarp! Dels den trevliga stämningen bland arbetskamraterna, snacket under lunchen och fikapauserna. Men minst lika mycket strukturen jag plötsligt fått i min vardag. Jag behövde det. Och jag tycker faktiskt att det är skönt att ha mycket att göra - jag får liksom mer gjort då.

Så förutom jobbat har jag också hunnit med tre träningspass (förutom den dryga timmen på cykel varje dag til jobbet och tillbaks), två handlingar, en tvättmaskin. Jag har också kommit ihåg att vattna mina blommor och tagit med mig restmat varenda dag! Och imorgon inleds helgen med shopping.

Skrivandet har jag inte gjort avkall på. Varje dag har jag hållt på med min Humla, och slipat och slipat på slutet. Det måste få gå långsamt. Det måste växa fram.

Humlan? Ja, jag tog fasta på myten om insekten som inte borde kunna flyga, men gör det ändå. För lite det handlar mitt manus om - både bokstavligt och bildligt.

Mer säger jag inte!

Kommentarer
Postat av: Madde

Ja, jag funkar också så. Ju mer man har att göra, desto mer får man gjort.Haha, ja Daniel är verkligen boxermannen! Fast fulare... :P

2010-04-22 @ 23:27:04
URL: http://detsajagkanske.blogg.se/
Postat av: malin

Bara att sätta på första bästa klimakteriefilmen, förslagsvis Under the Tuscan sun, och kommer hon krypandes. Men jag måste varna för skammen då man inser vad man håller på med. :)

2010-04-25 @ 11:25:43
URL: http://malinmalej.blogg.se/
Postat av: Maja-Stina

Den humleförklaringen räcker gott och väl. ;)

2010-04-26 @ 11:17:46
URL: http://www.majastina.se
Postat av: Anneli

Spännande - ser fram emot en färdig humla :)

2010-04-27 @ 12:38:57
URL: http://mittilivets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0